Hansan
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.
Statistik
Vi har 169 registrerade användare.
Vår nyaste användare: oskman

Våra användare har skrivit totalt 10063 inlägg i 1442 ämnen
Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst.

Inga

Flest användare online samtidigt: 15, den sön 4 mar 2012 - 21:00
Kartor

Hedersmedlem Diogenes

Gå ner

Hedersmedlem Diogenes Empty Hedersmedlem Diogenes

Inlägg av Cooper mån 8 nov 2010 - 15:35

Högt ärade Diogenes!

Diogenes är, som alla vet, filosofen i tunnan. Diogenes, vi skall aldrig glömma den gången då Alexander den store frågade vad han kunde göra för dig, och du svarade: ”Du kan flytta dig så du inte skymmer solen.”

Diogenes: Du har tillsammans med Etzel skapat ett hem i Ikariam för vilsna sjöfarare och ensamma handelsmän och -kvinnor. Du har i sanning fått solen att skina på Hansan, idag en levande och stabil gemenskap med ett grundmurat gott rykte och nära sextio medlemmar, de flesta mycket aktiva.

Vi är många som lockats till Hansan tack vare dina insatser. Din vänlighet, humor och alltid positiva inställning är det som präglat, och fortfarande präglar, stämningen inom alliansen.

Jag citerar Etzel: ”Ni har säkert läst om Hansans tidigaste historia (om inte så finns den på externa hemsidan) och vilken viktig roll som Diogenes spelade i grundandet av Hansan. Det som tyvärr inte står med i historien är det enorma arbete han utförde som Diplomat under den första tiden för Hansan. Han skapade kontakter till höger och vänster, medlade i konflikter, gav tips och råd till alla medlemmar och satte alltid alliansens bästa framför sina egna mål. Under min frånvaro under sommaren lyckades han hålla alliansen vid liv trots nedgång i aktivitet och konflikter med aggressiva spelare.”

För enastående insatser för alliansen Hansans tillkomst, utveckling och fortbestånd tilldelas Diogenes härmed Hansans allra första Hedersmedlemskap.
Diogenes, ditt namn skall för alltid stå inristat med eldskrift i Hansans annaler.

Länge leve Hansan och länge leve Diogenes! Hipp Hipp Hurra!

Författare Duvan
2008-10-09
Cooper
Cooper
Admin
Admin

Ålder : 43
Bor : Visby
Antal inlägg : 325

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet